Ruber Acia en IT Hub gaan partnerschap aan

Ben jij als bedrijf bezig met innovatie of Research & Development en zoek je een financiële impuls om verder te kunnen? Dan heeft de IT Hub dé oplossing voor jou! Met het aansluiten van Ruber Acia als partner, heeft onze community nu ook subsidiekennis in huis. Ruber Acia is een expert in subsidies die jou laagdrempelig inzicht kan geven in de subsidies die voor jou interessant kunnen zijn.

Stimulans voor innoveren
Een subsidie kan namelijk net de stimulans zijn die je nodig hebt om te innoveren. Het geeft je inzicht in waar de waarde zit voor jouw organisatie op het gebied van onder andere digitalisering en innovatie. Harold Helmus van Ruber Acia benadrukt dat een subsidie niet alleen bedoeld is als doel op zich, maar juist als een manier om je idee of business concept te onderzoeken en tastbaar te maken. Het schrijven van een subsidieaanvraag dwingt je daarnaast om met een frisse blik naar je plan te kijken.

Subsidieloket
Ruber Acia en de IT Hub starten gezamenlijk een subsidieloket waar je vrijblijvend terecht kunt met al jouw subsidievragen. We vinden het namelijk belangrijk dat bedrijven de mogelijkheden van subsidies benutten om hun innovatieve ideeën verder te ontwikkelen. Daarom is Ruber Acia iedere tweede woensdag van de maand, op locatie bij de IT Hub, aanwezig om jou te helpen met jouw subsidievraagstukken. Kom gerust langs voor een kopje koffie en pitch jouw idee!

“Met het aangaan van een partnerschap met Ruber Acia willen we laagdrempelig inzicht geven in de subsidies die voor bedrijven interessant kunnen zijn om meer speur- en ontwikkelwerk te kunnen doen. Zo werkt de IT Hub aan het versnellen van de digitale transitie in Noord-Nederland.”, aldus Ronald Eissens, Business Developer bij de IT Hub.