Rabobank en IT Hub richten zich op toekomstbestendig ondernemen

Sinds begin juni is Rabobank officieel partner van de IT Hub. Hiermee sluit de bank zich aan bij de IT Hub Community. Binnen dit netwerk, met partijen uit het bedrijfsleven, onderwijs en overheid, zet Rabobank zich in om toekomstbestendig ondernemen te ondersteunen.

De samenwerking tussen Rabobank en IT Hub richt zich op duurzaam ondernemen, digitalisering, innovatie én het ondersteunen van IT start-ups. Dankzij de gezamenlijke inzet van expertise en oplossingen maken beide partijen de weg vrij om innovatie en groei te stimuleren.
Martin Eising, directeur coöperatieve Rabobank Het Drentse Land, vertelt: “Rabobank vindt het belangrijk om bedrijven toekomstbestendig te maken door innovatie, digitalisering en verduurzaming te ondersteunen. De IT Hub is een prachtig voorbeeld waarbij de samenwerking tussen overheid, onderwijs en ondernemers goed tot zijn recht komt.”
 

Edwin Gels, directeur/bestuurder bij de IT Hub, vult aan: “Samen hebben we de ambitie om het MKB in de regio te willen ondersteunen. Een belangrijk speerpunt hierbij is het samenbrengen van bewustwording en kennis. Dit partnerschap is een nieuwe stap om met de partners uit onze community te werken aan een inspirerende omgeving waarin we elkaar aansporen om de digitale transitie aan te gaan. Wij zijn dan ook trots dat we Rabobank partner mogen noemen.”