Samenwerking Alfa-college en Drenthe College in IT Hub

Alfa-college en Drenthe College trekken samen op in IT Hub
Voor studenten van het Alfa-college en Drenthe College is de IT Hub dé community waar zij samenwerken aan vraagstukken uit het bedrijfsleven. Het is een inspirerende omgeving, van alle gemakken voorzien, waar zij medestudenten ontmoeten, maar ook interessante minoren en webinars volgens. Bedrijven, (zorg)instellingen en publieke organisaties versterken in de IT Hub de innovatiekracht in de regio, maken grote stappen van analoog naar digitaal en bouwen elke dag aan de IT community in de regio.

Uitdagende omgeving voor studenten
Beide mbo-scholen zien de meerwaarde om samen nog steviger op te trekken. Mike Roozeboom, directeur Drenthe College regio Emmen: “We willen partner in de regio zijn, zowel in het onderwijs als in de samenwerking met bedrijven en instellingen.”. Dat beaamt Carlijn Molewater, regiodirecteur Alfa-college: “De IT Hub is een moderne leeromgeving die inspeelt op de ontwikkeling dat onderwijs steeds meer buiten de schoolbanken wordt georganiseerd.”. Edwin Gels is directeur/bestuurder van de IT Hub. Hij geeft aan: “We zijn blij dat de mbo-instellingen uit de regio actief de samenwerking opzoeken in de IT Hub. Met de groeiende vraag naar nieuw talent kan de IT Hub hierin een belangrijke rol spelen.”.

Op de foto v.l.n.r.
Mike Roozeboom | directeur regio Emmen, Drenthe College
Carlijn Molewater de la Rive Box | regiodirecteur Alfa-college
Edwin Gels | directeur/bestuurder IT Hub