Nidaros en IT Hub gaan samenwerking aan om kennisdeling te stimuleren

Sinds begin juli heeft Nidaros zich officieel aangesloten als partner van de IT Hub. Hiermee sluit het bedrijf uit Hoogeveen zich aan bij de IT Hub Community. Binnen dit netwerk, met partijen uit het bedrijfsleven, onderwijs en overheid, zal Nidaros zich inzetten om kennisdeling te stimuleren.

Nidaros ondersteunt bedrijven met het digitaliseren en innoveren van hun bedrijfsprocessen. Hiervoor maken ze gebruik van robotic process automation (RPA) en AI-technieken. Gerben Dolsma, eigenaar van Nidaros, licht toe: “Onze dienstverlening sluit naadloos aan bij de thema’s waar de IT Hub zich mee bezighoudt. Door deze samenwerking hopen wij studenten en bedrijven kennis te laten maken met de nieuwste ontwikkelingen in RPA- en AI-technieken. Ook hopen wij studenten te interesseren in een toekomst bij Nidaros.”

Ook Ronald Eissens, Business Developer bij de IT Hub, is enthousiast over de samenwerking: “Talentontwikkeling en kennisdeling zijn belangrijke thema’s die bijdragen aan de digitale transitie van de regio. Met het aansluiten van Nidaros kunnen wij hun kennis en ervaring aanwenden om partners in de community te inspireren.”.