1609Bold gaat samenwerking met IT Hub aan

1609bold heeft zich officieel aangesloten als partner van de IT Hub. Hiermee sluit het bedrijf uit Zuidlaren zich aan bij de IT Hub Community. Binnen dit netwerk, met partijen het bedrijfsleven, onderwijs en overheid, zal 1609bold zich inzetten om het MKB te ondersteunen.

Als creatief bureau houdt 1609bold zich bezig met het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van impactvolle en relevantie communicatie voor hun klanten. Bas Eefting, strateeg en eigenaar van 1609bold, legt uit: “Het hebben van een innovatief idee is mooi, maar hoe breng je jouw boodschap over bij je doelgroep? Hier helpen wij bij.”

Hij vult aan: “In de afgelopen periode hebben we gemerkt dat er in de IT Hub een bruisende ondernemersgeest heerst. Innovatie, digitalisering en talent zijn daarbij essentieel voor een gezond klimaat. Binnen deze community dragen wij, als creatief bureau, graag onze kennis over aan het MKB. Bovendien kunnen we op deze manier een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de talenten van de toekomst.”

Ronald Eissens, Business Developer bij de IT Hub, vertelt over de samenwerking: “Binnen de ambitie van de IT Hub betreft één van de focusgebieden het geven van een gezicht aan het MKB in Noord-Nederland. Hiervoor is het belangrijk om met behulp van een scherpe strategie de juiste boodschap over te brengen. De samenwerking met 1609bold biedt ons de mogelijkheid om het MKB op dit onderwerp te versterken.”