DataGridXL en IT Hub gaan partnerschap aan

Sinds afgelopen zomer heeft DataGridXL zijn intrek genomen in de IT Hub. Hiermee sluit de ontwikkelaar uit Hoogeveen zich aan bij de IT Hub Community. Binnen dit netwerk, met partijen uit het bedrijfsleven, onderwijs en overheid, zal DataGridXL zich richten op het delen van kennis.

Sinds de lancering in 2020 heeft DataGridXL met zijn Excel-achtige interface voor webapplicaties een revolutie teweeggebracht in de manier waarop gebruikers interactie hebben met data. De veelzijdigheid van het product, dat naadloos integreert met diverse webapplicaties, heeft geleid tot een brede acceptatie op vier continenten.

“Momenteel werk ik vanuit de IT Hub hard aan de naderende lancering van DataGridXL versie 3. Vanuit het partnerschap met de IT Hub werk ik nu samen met een team van toegewijde bedrijfskundestudenten van Hanzehogeschool Groningen. Deze samenwerking richt zich op het ontwikkelen van een krachtig, en uitvoerbaar marketingplan om de nieuwe versie met succes op de markt te brengen.”, aldus Robbert Breij, oprichter van DataGridXL.

“Als IT Hub werken wij aan het versnellen van innovatieve ontwikkelingen. Eén van de manieren waarop we dat doen is door ondersteuning te bieden aan start-ups en MKB-bedrijven. Ons partnerschap met DataGridXL is hier een goed voorbeeld van.”, vertelt Edwin Gels, directeur-bestuurder van de IT Hub. “We zijn enthousiast om onze expertise, én die van de studenten, in te zetten om samen met DataGridXL te werken aan het versterken van hun marktpositie.”