Team IT Hub

Team

Het vaste team van de IT Hub bestaat uit drie personen: Edwin, Ronald en Jacinthe. Wij werken dagelijks aan het verbinden van onze partners in de IT Hub Community. Wij stellen ons graag even voor.

Edwin Gels

Als Directeur-Bestuurder ben ik het eerste aanspreekpunt voor onze stakeholders. Daarnaast zet ik mij met het team in voor talentontwikkeling, innovatie en digitalisering in onze prachtige regio.

Ronald Eissens

Als verbinder en Business Developer zet ik mijn kennis en expertise graag in binnen digitaliserings- en innovatie-projecten, waarbij ik organisaties ondersteun in hun digitale transformatie.

Jacinthe Gijsman

Als Community & Communication Lead houd ik mij bezig met (marketing)communicatie, projectmanagement, events en het ontwikkelen van onze community.

Chiel Brouwer

Als junior multimedia developer ben ik tijdens mijn afstudeerstage, voor de opleiding Communication & Multimedia Design, bezig met het realiseren van een virtuele beleving voor Stichting Levende Geschiedenis Drenthe in samenwerking met de IT Hub. Het doel van dit project is om informatie over de Tweede Wereldoorlog in Hoogeveen, en omgeving, toegankelijk te maken voor publiek. 

Raad van Toezicht

De leden van de Raad van Toezicht zijn verantwoordelijk voor het toezicht op het beleid van de directeur en de algemene gang van zaken van de IT Hub. De leden zijn: