Team IT Hub

Team

Het vaste team van de IT Hub bestaat uit drie personen: Edwin, Ronald en Lisa. Wij werken dagelijks aan het verbinden van onze partners in de IT Hub Community. Wij stellen ons graag even voor.

Edwin Gels

Als Directeur-Bestuurder ben ik het eerste aanspreekpunt voor onze stakeholders. Daarnaast zet ik mij met het team in voor talentontwikkeling, innovatie en digitalisering in onze prachtige regio.

Ronald Eissens

Als verbinder en Business Developer zet ik mijn kennis en expertise graag in binnen digitaliserings- en innovatie-projecten, waarbij ik organisaties ondersteun in hun digitale transformatie.

Lisa Abeling

Als Community & Communication Lead heb ik een enorm veelzijdige rol. Ik houd me bezig met (marketing)communicatie, events en het ontwikkelen van onze community.

Wietske Kock

Als junior community developer ben ik tijdens mijn afstudeerstage bezig met het realiseren van een online community voor de IT Hub.

Miron van de Put

Als junior web developer werk ik tijdens mijn afstudeeropdracht voor de opleiding Communicatie en Multimedia Design aan het doen van onderzoek naar en het daarbij ontwikkelen van een prototype voor een vernieuwde website voor de IT Hub.

team
Casper Scholte-Albers

Als junior front-end developer werk ik tijdens mijn stage aan het werkend, toegankelijk en doelgericht maken van de nieuwe website voor de IT Hub.

Bastiaan Schoemaker

Als afstudeerstudent voer ik vanuit de IT Hub een opdracht uit voor partner TVM. Hiervoor onderzoek ik een geschikte oplossing voor het optimaliseren van webformulieren. 

Raad van Toezicht

De leden van de Raad van Toezicht zijn verantwoordelijk voor het toezicht op het beleid van de directeur en de algemene gang van zaken van de IT Hub. De leden zijn: